a

Projecten

Vanaf 2022 vindt de (financiĆ«le) steun aan projectpartners volledig plaats via het overkoepelende maatschappelijke programma van Nationale-Nederlanden: NN Future Matters


Stadsgids Schulden

Stichting van Schulden naar Kansen bracht samen met het Amsterdamse maandblad voor minima MUG Magazine de Stadsgids Schulden uit. De gids maakt praktische informatie snel en eenvoudig toegankelijk voor mensen met (risico op) financiƫle problemen.

Ouderavond Studiezalen

In 2016 organiseerde Stichting van Schulden naar Kansen samen met Studiezalen Nieuw-West en Theatergroep Playback een ouderavond. Tijdens deze ouderavond werden de ouders van de kinderen die naar de studiezalen komen bewust van omgang met geld.

Pop-Up Your Life

Stiching MaDi Zuidoost en Diemen is in 2015 gestart met Pop-up your life. Dit programma heeft als doel ieder persoon in zijn of haar kracht te zetten, door ze zelf te laten werken aan een persoonlijk ontwikkelplan: een POP.

Nibud Geldplan Werkloosheid

Het Nibud doet onderzoek naar- en geeft voorlichting over de huishoudportemonnee. Het geldplan Werkloosheid wordt ontwikkeld om (aankomende) werklozen te helpen bij het -opnieuw- grip krijgen en houden op hun geld door inkomsten en uitgaven in balans te brengen.