a

Projecten

Vanaf 2022 vindt de (financiĆ«le) steun aan projectpartners volledig plaats via het overkoepelende maatschappelijke programma van Nationale-Nederlanden: NN Future Matters


ONSbank

ONSbank ondersteunt jongeren bij het maken van stappen in hun sociale en persoonlijke ontwikkeling om zo een leven zonder schulden op te kunnen bouwen.

Route naar Ondernemerschap

Je bent kunstenaar en maakt prachtig werk, maar je hebt nog moeite om een inkomen te genereren. Hoe zet je je artistieke inspanningen om in financiƫle beloning? Die vraag staat centraal in een reeks van vier bijeenkomsten per stad.

Nibud Geldplan Werkloosheid

Het Nibud doet onderzoek naar- en geeft voorlichting over de huishoudportemonnee. Het geldplan Werkloosheid wordt ontwikkeld om (aankomende) werklozen te helpen bij het -opnieuw- grip krijgen en houden op hun geld door inkomsten en uitgaven in balans te brengen.

SchuldenLabNL

SchuldenLabNL is sinds 2018 een landelijk publiek-privaat platform, opgericht om lokaal beproefde en succesvolle projecten en innovatieve pilots rondom armoede- en schuldenproblematiek verder te brengen en duurzaam te maken.