Thuisadministratie Zwolle

Thuisadministratie Zwolle

Thuisadministratie Zwolle

Vrijwilligers van Humanitas helpen inwoners van de gemeenten Dalfsen, Kampen, Staphorst, Zwartewaterland en Zwolle die het overzicht zijn kwijt geraakt, gedurende maximaal één jaar om weer grip te krijgen op hun financiële administratie.

Vrijwilligers van Humanitas helpen inwoners van de gemeenten Dalfsen, Kampen, Staphorst, Zwartewaterland en Zwolle die het overzicht zijn kwijt geraakt, gedurende maximaal 1 jaar om weer grip te krijgen op hun financiële administratie.

Wat is Thuisadministratie?
Thuisadministratie kennen we allemaal wel: de rekeningen, de overzichten, de jaarafrekeningen, de formulieren die ingevuld moeten worden, de aanvragen die we doen, de bankafschriften, de betalingen en noem het allemaal maar op. Al die papieren, het wordt er niet eenvoudiger op en soms lukt het niet om het overzicht te houden.

Wat houdt het project in?
Het project Thuisadministratie is een landelijk initiatief van Humanitas. Dit project is bedoeld om mensen die hun administratie zelf moeilijk kunnen organiseren en behoefte hebben aan ondersteuning hierbij een steuntje in de rug te geven.

 

Partner:
Draagt bij aan de elementen:
  • Orde en overzicht
  • Kennis en begrip
  • Inkomen genereren
  • Uitgaven beheersen