Thuisadministratie Rotterdam

Thuisadministratie Rotterdam

Thuisadministratie Rotterdam

Stichting Humanitas maakt kwetsbare Rotterdammers in de wijken Feijenoord, Delfshaven en Charlois financieel zelfredzamer. Dit doet Humanitas door vrijwilligers in te zetten die deze kwetsbare inwoners helpen met het op orde brengen van de administratie.

Humanitas maakt kwetsbare Rotterdammers in de wijken Feijenoord, Delfshaven en Charlois financieel zelfredzamer. Dit doet Humanitas door vrijwilligers in te zetten die deze kwetsbare inwoners helpen met het op orde brengen van de administratie.

Wat is Humanitas Thuisadministratie Rotterdam?
Vrijwilligers van Humanitas Thuisadministratie helpen cliƫnten van Humanitas in Rotterdam bij het opbouwen van een stabiele financiƫle situatie. Een deel van hen loopt grote kans in armoede te vervallen en niet meer vol mee te kunnen draaien in de maatschappij. Humanitas wil dit voorkomen door te helpen de administratie op orde te krijgen.

Wat doet Stichting Humanitas?
Humanitas helpt mensen hun leven zo zelfstandig mogelijk, op hun eigen manier vorm te geven. Bij alles wat zij doen ligt de nadruk op de leuke dingen in het leven. Humanitas biedt in de regio Rotterdam producten en diensten op het gebied van zorg, welzijn, wonen en dienstverlening.

Partner:
Draagt bij aan de elementen:
  • Orde en overzicht
  • Kennis en begrip
  • Inkomen genereren
  • Uitgaven beheersen