Dennis aan de telefoon

Highlights Overzicht


Documentaire De Schuldmachine

Op woensdag 18 september om 21:20 uur zendt BNNVARA op NPO3 ‘De Schuldmachine’ uit. In deze documentaire over Stichting ONSbank wordt NN-medewerker Willem Los als vrijwilliger bij ONSbank gevolgd in zijn werkzaamheden en hulp aan jongeren met schulden.

Landelijke partnerdag 2019

In een oude kerk in Utrecht kwamen onlangs voor het tweede jaar op rij 60 goede doelen bij elkaar, allen maatschappelijke partners van Stichting van Schulden naar Kansen of Aegon. Samen helpen we huishoudens in Nederland om uit de schulden te komen en te blijven.

Jaaroverzicht 2018

Met veel trots presenteren we ons Jaaroverzicht 2018. Deze bijzondere editie bevat de persoonlijke verhalen van deelnemers aan de projecten met wie we samenwerken binnen het programma van Schulden naar Kansen.

Stadsgids Schulden010

Op maandag 5 november 2018 hebben Stichting van Schulden naar Kansen en MUG magazine aan de Rotterdamse wethouder Michiel Grauss (Schuldenaanpak) een eerste exemplaar uitgereikt van de Stadsgids Schulden010.

Onderzoeksresultaten

Uit onderzoek van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) blijkt de positieve impact van de projecten die Stichting van Schulden naar Kansen steunt. De gemiddelde schuld van een flink aantal deelnemers is na het afronden van een project significant afgenomen.

Nieuwe naam!

Met ingang van 1 mei 2018 gaat Delta Lloyd Foundation verder onder een nieuwe naam, namelijk: Stichting van Schulden naar Kansen.

Jaaroverzicht 2017

Heb je het al gezien? Het Jaaroverzicht 2017 van Stichting van Schulden naar Kansen staat online! Dankzij de inzet van onze maatschappelijke partners en vrijwilligers hebben we vorig jaar weer heel veel mensen een stapje richting financiële zelfredzaamheid kunnen helpen.

Jaaroverzicht 2019

Met plezier delen we hierbij ons Jaaroverzicht 2019. In deze editie blikken we terug op een aantal bijzondere hoogtepunten. Zo zijn dankzij de inspanningen van onze maatschappelijke partners en vrijwilligers vorig jaar 2.983 mensen bereikt. Daar zijn we trots op!